Echt de voordeligste uitvaart van Nederland

Budget crematie:

Zonder bijkomende
kosten!

€ 899,-

085-0160685

(24/7 bereikbaar)
Crematie Budget

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
945 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Deskundigheid 9,2

Rob

15-06-2019
10,0

Ervaring:
Zeer klantvriendelijk onze begeleidster Thea voelde aan alsof ze 1 van de familie was en ik kon haar ook echt dag en nacht bellen
Zij voelde ook exact aan wat voor een persoon mijn vrouw was en wist ook precies datgene te doen om zelfs een pijnlijk moment (boeket van zoon en zijn gezin die niet gewenst was) om te buigen naar een respectvol gebaar wat het ook uiteindelijk is maar je door de emotie van het moment niet ziet
DAARVOOR HULDE

Aanbeveling: ja

Ruud

12-06-2019
9,0

Ervaring:
Uitstekend verzorgde uitvaart; geen 10en omdat naar perfectie altijd gestreefd moet blijven worden.
fam. Beijforff, Barends, Schwarz

Aanbeveling: ja

Evert

09-06-2019
10,0

Ervaring:
Wederom goed ontzorgd

Aanbeveling: ja

maria

07-06-2019
9,0

Ervaring:
Rustig en respectvol is de uitvaart geregeld.Met veel persoonlijke betrokkenheid voor de "achterblijver".
Mijn dank !

Aanbeveling: ja

Annie

06-06-2019
9,0

Ervaring:
Zeer betrokken personeel en erg hulpvaardig.

Aanbeveling: ja

05-06-2019
8,0

Ervaring:
Aanvankelijk had ik twijfels vanwege de onbekendheid van het instituut. Nu alles achter de rug is kan ik zeggen dat ik er een goed gevoel aan over heb gehouden. Al met al ben ik positief verrast. Dank u.

Aanbeveling: ja

tineke

05-06-2019
9,0

Ervaring:
goed

Aanbeveling: ja

martine

04-06-2019
10,0

Ervaring:
Eerst kon het niet op zaterdag. daarna hebben ze alles op alles gezet om het toch op zaterdag te regelen, we waren erg blij, daar velen van ver moeten komen!
Erg fijn e mensen, we mochten ook iets langer blijven!!

Aanbeveling: ja

peggy

03-06-2019
9,0

Ervaring:
op een kleine communicatie fout betreffende emailadressen na, verliep alles perfect.

Aanbeveling: ja

K

03-06-2019
10,0

Ervaring:
Alles op een prettige deskundige wijze volgens afspraak geregeld.

Aanbeveling: ja