Echt de voordeligste uitvaart van Nederland

Budget crematie:

Zonder bijkomende
kosten!

€ 899,-

085-0160685

(24/7 bereikbaar)
Crematie Budget

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
631 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

dirk

20-06-2018
10,0

Ervaring:
ik ben zeer tevreden.....goed geholpen. en de berijkbaarheid was zeer goed

Aanbeveling: ja

Anneke

20-06-2018
10,0

Ervaring:
In een hele moeilijke tijd, veel steun gehad aan jullie, jullie dachten mee, waren enorm hulpvaardig en we zijn enorm tevreden!!

Aanbeveling: ja

arno

20-06-2018
8,0

Ervaring:
allemaal keurig verlopen en met respect gegaan

Aanbeveling: ja

Ton

20-06-2018
10,0

Ervaring:
Top verzorging,echt aan te raden
Fijne mensen,erg meegaand
Bedankt voor de goede verzorging
Gr Ton

Aanbeveling: ja

Charl

20-06-2018
10,0

Ervaring:
Wij hebben het contact en de begeleiding van het team van Uitvaart 24 als heel prettig en persoonlijk ervaren. Dat wij vrij veel contact hebben gezocht was geen enkel probleem. De uitvaartbegleider Maikel heeft een hele mooie en persoonlijke toespraak gehouden, dit geheel vanuit zijn hart.
Namens de nabestaanden wil ik het gehele team dan ook hartelijk bedanken.

Aanbeveling: ja

Jeanette

18-06-2018
9,0

Ervaring:
Ik ben super geholpen door Anne Wieb Wijnstra,kan me geen betere hulp voorstellen,voelde me zeer op me gemak.
Ook de hulp bij het aankleden,wat ik zelf graag wilde ,was super, vriendelijk en ontspannen.
Zelfs 2 maanden na de crematie word er nog gevraagd of er nog hulp nodig is.
Ik ben zeer te vreden en dankbaar voor alle hulp.

Aanbeveling: ja

Betty

13-06-2018
10,0

Ervaring:
Heel goed en lief behandeld door iedereen, zeker door Dhr. Maikel Naarden. Hij heeft ons heel goed begeleid.

Aanbeveling: ja

09-06-2018
6,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

R.F.

09-06-2018
9,0

Ervaring:
Prettig en snel contact gelegd. Met de uitvaartbegeleider goede afspraken gemaakt; zij was heel deskundig en open. Wat een verademing t.o.v. de uitvaart van mijn vader met veel gedoe en anderhalf maal zo duur.

Aanbeveling: ja

03-06-2018
9,0

Ervaring:
Zorgvuldig, duidelijk en geen 'kleine lettertjes'. Kortom: dit ga ik voor mezelf, moge het nog ver in de toekomst zijn, ook zo laten doen. Dank voor uw compassie en deskundigheid.

Aanbeveling: ja