Echt de voordeligste uitvaart van Nederland

Budget crematie:

Zonder bijkomende
kosten!

€ 899,-

085-0160685

(24/7 bereikbaar)
Crematie Budget

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
778 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Robin

08-12-2018
9,0

Ervaring:
De formele zaken nemen ze snel en goed over, niet anders dan andere uitvaart instanties. Aanpassingen op de standaard uitvaartkeuzes is mogelijk, daarvoor doen ze hun best. Je kunt ook kiezen om bepaalde zaken zelf te doen zoals zelf het crematie of begrafenis kaartje ontwerpen dat hebben wij gedaan. Daar zit veel vrijheid in en dat is fijn voor de verwerking van het verlies. Bijeenkomst zelf was goed geregeld ze checken alles nog een keer met je en begeleiden de crematie of begrafenis. Kosten van het totaal is meer dan de helft dan wat door grote uitvaartorganisaties wordt gerekend. Wij waren zeer tevreden hoe het is gegaan

Aanbeveling: ja

Charlotte

07-12-2018
10,0

Ervaring:
Enorm fijn om zo geholpen te worden. Er werd met respect en rust omgegaan met de nabestaande (ik dus). Ben heel tevreden. Bedankt!

Aanbeveling: ja

Peter D.J.

06-12-2018
9,0

Ervaring:
Efficient,nauwkeurig en duidelijk.Kortom als je kiest voor , zoals in onze situatie , een stil afscheid voldeed het in alle opzichten aan de verwachtingen. Beslist aan te bevelen.

Aanbeveling: ja

Coen

05-12-2018
10,0

Ervaring:
Wisten direct wat ik wilde. Kwamen met reeele offerte en hebben de uitvaart overgenomen van een uitvaartverzoreger die veel te veel rekende. De overledene was daar al maar is opgehaald.
Ik had eerder van uitvaart24 moeten weten.

Aanbeveling: ja

Willem

05-12-2018
9,0

Ervaring:
Alles goed geregeld met persoonlijk aandacht

Aanbeveling: ja

E.

03-12-2018
10,0

Ervaring:
Ideaal voor als je afscheid van een dierbare hebt moeten nemen.
Jij kiest voor het pakket dat je wil hebben en dat wordt ook perfect uitgevoerd. Mijn moeder had dit zelf al aangegeven welk pakket dat ze wilde.
Met vriendelijke groet,
E.Elshout de dochter van mw.Meijer.

Aanbeveling: ja

Francoise

03-12-2018
7,0

Ervaring:
De bereikbaarheid 's nachts was zeer onvoldoende. Er stond een antwoordapparaat aan met een rommelige tekst dat alle medewerkers in gesprek waren en dat ik een nummer kon achterlaten zodat ik teruggebeld zou worden. Niks meer gehoord, totdat ik zelf weer belde de volgende ochtend. Volstrekt onacceptabel in deze branche.

Aanbeveling: ja

Frank

03-12-2018
10,0

Ervaring:
Ontzettend professioneel, weet waar ze over praten, duidelijk en empathisch

Aanbeveling: ja

Antonius

03-12-2018
8,0

Ervaring:
correcte niet opdringerige benadering van de nabe-
staanden.Geen "geknipmes"voor de kist van de
overledene.

Aanbeveling: ja

03-12-2018
9,0

Ervaring:
Echt geweldig geholpen. Zat behoorlijk wat tijdsdruk achter, maar zij hebben mij zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Afscheid was ook zeer smaakvol georganiseerd. Waanzinnig bedankt.

Aanbeveling: ja