Echt de voordeligste uitvaart van Nederland

Budget crematie:

Zonder bijkomende
kosten!

€ 849,-

085-0160685

(24/7 bereikbaar)
Crematie Budget
crematie-budget
Crematie Budget regelt de voordeligste crematie respectvol

 

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer die u kan helpen een budget uitvaart te organiseren, die respectvol en waardig is? Dan bent u bij Crematie Budget aan het juiste adres. Crematie Budget staat garant voor het verzorgen en regelen van een crematie die niet alleen naar uw wens, of die van de overledene is, maar ook betaalbaar is. De goedkoopste crematie, die ook nog persoonlijk is, overal in Nederland.

 

Wilt u een overlijden melden of wilt u weten hoe we de voordeligste crematie voor u kunnen regelen? Bel 085-0160685 of mail naar info@crematiebudget.nl

Meer informatie? Bel 085-0160685

 

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Crematie Budget is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u bereikbaar voor directe hulp. Neem gerust contact met ons op.

 

Budget uitvaart bij Crematie Budget in heel Nederland:

 

  • Goedkoop en goed geregeld
  • Persoonlijk, vertrouwd aanspreekpunt
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (lage) prijsvoering
  • Nooit onverwachte kosten achteraf
  • Volop keuze, veel variatie
  • Ervaren, betrouwbaar en invoelend personeel
  • Een blijvend mooie herinnering

Crematie Budget realiseert discreet de voordeligste crematie

 

Crematie Budget werkt met een duidelijk pakket met heldere tarieven. Door samenwerkingen en goede afspraken met onze leveranciers kunnen we de prijzen laag houden. We zijn overal in Nederland, dus ook bij u in de buurt, welkom bij alle crematoria. Crematie Budget houdt te allen tijde de regie en het overzicht. We checken en dubbelchecken alles, al onze medewerkers volgen een duidelijk protocol in het afstemmen van alle handelingen. Zo wordt alles wat we met u afspreken ook daadwerkelijk zo uitgevoerd als we het afgesproken hebben. Geen onwelkome verrassingen, ook niet op de nota achteraf.

Wat kunnen we voor u regelen voor een budget uitvaart?

 

We kunnen u veel uit handen nemen, als u dat wilt. Maar als er zaken zijn die u liever zelf ter hand neemt, kan dat natuurlijk ook. Misschien wilt u het verzorgen van de overledene zelf doen, eventueel met onze deskundige hulp. Ook als u graag wilt dat we de overledene direct meenemen naar een van onze dienstencentra, zodat wij de overledene daar verzorgen, kan dat. We stemmen alles persoonlijk met u af. Wij regelen de budget uitvaart voor u, voor de laagste prijs die mogelijk is.

Budget uitvaart, bij u in de buurt of elders

 

Er zijn in Nederland diverse crematoria, ook bij u in de buurt, die allemaal verschillende prijzen voeren. Om een crematie zo goedkoop mogelijk te houden, zou u ervoor kunnen kiezen niet dat dure crematorium in de buurt te kiezen, maar een andere wat verder weg. Zo zou de uitvaartplechtigheid en de condoleance op de locatie van uw keuze kunnen plaatsvinden, terwijl het cremeren zelf, al dan niet in aanwezigheid van u en/of enkele nabestaanden elders kunnen gebeuren. Dit is maar een voorbeeld van de mogelijkheden die er zijn, om een waardige crematie zo goedkoop mogelijk te houden, zonder afbreuk te doen aan het afscheid zelf.

 

Bel gerust met Crematie Budget op 085-0160685 om de voordeligste crematie te bespreken of bekijk alvast ons crematiepakket.

Budget uitvaart… Kan zo’n crematie wel waardig zijn?

 

Jazeker. Bij Crematie Budget is dat zeker zo. Misschien speelt het door uw hoofd, dat u afbreuk doet aan de nagedachtenis door zo te letten op het budget. Maar waarom zou u het duurder maken dan nodig is? Bij veel uitvaartondernemingen gaan ze ervan uit dat u denkt dat het niet anders kan. Dat een crematie nu eenmaal zoveel kost als zij u vertellen. Maar dat is niet zo. Wij letten voor u op de kosten, en leggen die transparant aan u voor. Wij gaan uit van uw wensen en houden daarbij rekening met uw beschikbare budget. Samen met u stellen we een mooi afscheid samen, passend bij dat budget en bij de overledene. En dan heeft u achteraf een mooie herinnering, zonder een nota met onverwachte kosten.

Wij denken graag mee bij het maken van een passende keuze. Wilt u liever een andere uitvaartkist, kijk dan op www.goedkoopstegrafkist.nl. Voor mooie en toch betaalbare rouwboeketten, laat u verrassen op www.heavenly-flowers.nl.

De budget uitvaart kunt u vooraf vastleggen

 

U kunt uw gegevens en uw wensen achterlaten op het intakefomulier, als u nu al wilt vastleggen wat er na uw overlijden met u gebeurt. Wij bevestigen de ontvangst daarvan en dat formulier kunt u bij uw belangrijke papieren bewaren. Na uw overlijden zullen nabestaanden dat vinden en zo weten ze hoe ze uw wensen zo goed mogelijk kunnen naleven. U kunt het formulier natuurlijk ook gebruiken als middel om het juist bespreekbaar te maken. Daarbij kan het soms helpen om zaken al vast te leggen als een overlijden nabij lijkt.

U kunt 24/7 bij Crematie Budget terecht met vragen of het melden van een overlijden. Bel 085-0160685 of mail naar info@crematiebudget.nl.

Kosten gedekt door uitvaartverzekering? Crematie Budget zoekt het voor u uit.

 

Bij de meeste verzekeringen is uw keuze vrij. Ook al lijkt het bij veel verzekeringen noodzakelijk dat u in zee gaat met een van de grote (vaak dure) uitvaartondernemingen. U kunt gerust zelf kiezen voor de voordeligste crematie, en dus voor Crematie Budget. Dat scheelt in de kosten. De kans dat de kosten van de budget uitvaart geheel binnen het verzekerde bedrag vallen is groot bij ons, terwijl dat elders vaak niet zo is. En minder kosten betekent bij Crematie Budget beslist niet minder kwaliteit.

Wilt u een overlijden melden of wilt u weten hoe we de voordeligste crematie
voor u kunnen regelen?

 

Bel 085-0160685 of mail naar info@crematiebudget.nl